Laatste nieuws

KFT en OOSTERVELD fuseren.............

KFT Freestechniek (Heerenveen) en Oosterveld Kunststoffen (Groningen)

zijn sinds 1 oktober 2017 samen verder gegaan onder de naam

Kombiform Kunststoftechniek Groningen

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het gebruik van kunststof materialen in de industrie neemt meer en meer toe. Doordat de kwaliteitseisen steeds hoger worden en de materialen continu worden doorontwikkeld zijn ze een goed en vaak een beter alternatief dan traditionele materialen.

Afhankelijk van de toepassingseisen zoals bijvoorbeeld slijtvastheid, temperatuur en anti-statische eigenschappen biedt Kombiform Kunststoftechniek u een ruime keus uit diverse soorten kunststoffen,

We zijn echte kunststofbewerkers! We frezen  en laseren voornamelijk CNC, maar zagen, boren, tappen en lijmen natuurlijk ook.

Wilt u meer weten over de verschilende mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel (050) 360 03 65 of stuur een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor uw interesse

Erik Oosterveld

Marten Woudstra

 

BLOCK7: Synergy onder 1 dak

Het bedrijvengebouw BLOCK7 aan de Neutronstraat biedt onderdak aan verschillende enthousiaste en inspirerende bedrijven die producten maken, ontwerpen en ontwikkelen. Kijk ook op de website!

Het varieert van Ontwerpers, CNC laser en freestechniek, Interactieve techniek tot 3D print.

Kunststof en Techniek

Kunststof techniek Oosterveld levert een kompleet scala Technische Kunststoffen met o.a: Nijlon (PA), delrin (POM), teflon (PTFE), polyethyleen (HMPE), Polyether Ether Ketone PEEK, polypropyleen (PP) enz.....

Lees meer...